Tăriceanu, atac dur la adresa Alinei Gorghiu: ”E activă ca o țață în piață pe tot felul de fleacuri”

Publicat: 14 03. 2016, 14:50

„În aceste zile m-am uitat foarte atent pe scena politică – cine a intervenit și cum a intervenit, ce poziție a adoptat. De la PNL… nimic. PNL, care se revendică partid fost liberal, dar în fine de centru-dreapta. Pentru PNL, drepturile și libertățile individuale nu au nici cea mai mică valoare. Nu știu ce făcea domana Gorghiu în perioada asta. Stau și mă întreb, că pe tot felul de fleacuri o văd că este foarte activă, văd că se ceartă cu unii, ca o țață în piață, are tot felul, dar pe lucruri care sunt într-adevăr fundamentale și în care un partid trebuie să se exprime, să spună: nu, domnule, noi vrem să fie toți românii ascultați sau, dacă i se dă voie, să spună, nu, nu este voie să fie ascultată toată lumea ca pe vremea securității”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

El a mai spus că așteaptă un punct de vedere de la copreședintele PNL Alina Gorghiu pe această temă, „că așa, la mărunțișuri, fleacuri, este expertă”.

„Nu se poate, partid care se revendică de la familia liberală, sau probabil că trecerea la PPE au făcut-o să creadă că aceste lucruri sunt minore și nu merită dezbătute, să își exprime pucntul de vedere pe astfel de chestiuni”, a conchis liderul ALDE.