Tăriceanu: Dragă Viorica, ți-am oferit repetat sprijinul pentru a merge în Parlament. L-ai refuzat

Publicat: 29 08. 2019, 08:34

„Dragă Viorica, ți-am oferit repetat sprijinul meu pentru a merge în Parlament ca să facem un Guvern mai bun. L-ai refuzat. Vei veni acum în Parlament trimisă de domnul Iohannis. Fără mine…”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, miercuri, pe Facebook.

Reacția liderului ALDE vine după ce premierului Viorica Dăncilă a declarat că preșeidintele Klaus Iohannis are un comportament la fel de imatur și egoist precum Călin Popescu Tăriceanu, unul blocând numirea miniștrilor, iar celălalt abandonând guvernarea.

„Domnul Iohannis a înlocuit funcția de mediator cu partidele politice cu cea de sabotaj. Președintele nu a înțeles câtă nevoie România are nevoie de stabailitate. E un comportament la fel de imatur și egoist ca cel al lui Tăriceanu. Unul abandonează guvernarea, altul blochează numirea miniștrilor”, a afirmat șeful Executivului, într-o declarație de presă susținută miercuri la Palatul Victoria.

Premierul l-a făcut laș pe Călin Popescu Tăriceanu pentru faptul că ALDE a decis ieșirea de la guvernare.

Viorica Dăncilă a mai anunțat că va merge în Parlament și va încerca să obțină susținerea necesară pentru a duce mandatul Guvernului până la capăt.