Teodorovici, despre campanie: Mi-aș dori o dezbatere partizană și un consens în politică

Publicat: 26 10. 2019, 11:20

„Nu totul trebuie făcut prin prisma voturilor! M-aș bucura foarte mult ca întreaga clasă politică să înceapă să gândească astfel! Mi-aș dori să văd, chiar și într-o campanie electorală, o dezbatere serioasă și partizană cu privire la sănătate, educație, finanțe, mediul de afaceri și alte teme foarte importante pentru țară. Vreau să cred că în politică mai putem spera la consens pentru a construi și la politicieni care să poată recunoaște atât meritele adversarilor politici, cât și propriile greșeli. Vreau să cred că suntem mult mai mulți cei care ne încăpățânăm să facem lucrurile bune în care credem cu adevărat”, a scris Eugen Teodorovici, pe Facebook.

Liderul PSD a adăugat că partidul care vrea acum să guverneze a transmis timp de doi ani mesaje cu „dezastre închipuite”, doar pentru a obține voturi.

„Dar nu mai vreau să văd prevestitori apocaliptici și mesageri ai unor dezastre închipuite, așa cum au făcut-o, timp de mai bine de doi ani, cei care acum vor să guverneze. Și pentru ce? Doar pentru voturi!? Au fost, oricum, contraziși de realitatea de până acum”, a adăugat Teodorovici.