Theodor Paleologu despre Viorica Dăncilă: Dă impresia că nu mai are simțul realității

Publicat: 11 10. 2019, 16:34

Întrebat vineri, la Craiova, dacă Viorica Dăncilă mai poate face nominalizări din partea României pentru funcția de comisar european după ce a căzut Guvernul, candidatul la alegerile prezidențiale din partea Partidului Mișcarea Populară Theodor Paleologu a spus că până acum Dăncilă a greșit fundamental, pentru că nu ascultă pe nimeni.

„Dânsa a greșit fundamental, pentru că nu ascultă pe nimeni. Este o persoană care nu vrea să audă sfaturi de la nimeni, nu învață din nimic. Era evident că Rovana Plumb avea să fie respinsă, era evident că Dan Nica avea să fie respins. Evident că era clar, numai cineva orb nu vede asemenea evidențe”, a răspuns Paleologu.

Pe de altă parte, a spus Paleologu, un comisar european trebuie să fie „cât de cât consensual, nu cineva care polarizează așa cum polarizează Rovana Plumb și Dan Nica. Aceste persoane suscită oroare în anumite cercuri”.

Paleologu a adăugat că Dăncilă nu mai are simțul realității și că se agață de putere cu orice preț.

„Doamna Dăncilă ar trebui să țină cont de realități. Doamna Dăncilă dă impresia că nu mai are simțul realității. Există un dicton latinesc