Theodor Paleologu s-a enervat: Gorghiu și Blaga nu ne-au servit doar gogoși, ci minciuni din cele mai sfruntate

Publicat: 06 06. 2016, 23:59

”La conferința de presă de azi Alina Gorghiu și Vasile Blaga nu ne-au servit doar gogoși și moși pe groși, ci minciuni din cele mai sfruntate, pure negări ale evidențelor: rezultatul este extraordinar de bun, chiar cel mai bun obținut vreodată de PNL, nimeni nu le-a cerut demisia, nimeni nu vrea congres, totul este sub control, iar la toamnă vom cîștiga”, a scris liberalul pe Facebook luni seara.

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, că rezultatele pe votul politic din întreaga țară reprezintă cel mai bun scor pe care l-a obținut partidul în ultimii 26 de ani, ceea ce arată că decizia fuziunii PNL cu PDL a fost una corectă. Copreședintele PNL Alina Gorghiu a completat că ”nimeni nu se ține de scaun”, dar nici nu demisionează când nu este cazul, afirmând că nu poți judeca un președinte de partid în funcție de un județ sau de o filială.

Ea a susținut că în noaptea alegerilor au fost mai multe momente în care a fost pe punctul de a-și depune mandatul, afirmând că rezultatul la București a dezamăgit-o profund, dar că responsabilitatea este comună.

Gorghiu a explicat că alături de Vasile Blaga a discutat cu liberalii din partid, afirmând că aceștia au susținut că rezultatul este unul bun și nu este cazul unor ”mișcări intempestive sau al unui Congres”.

„Dacă Nicușor Dan ar fi acceptat propunerea PNL astăzi ar fi ajuns primar”, a comentat ea, susținând că niciun candidat PNL nu ar fi luat un vot mai mare decât Predoiu.