Tomac: „Țara nostră se află pe marginea prăpastiei. Să depui moţiune de cenzură într-o situaţie de urgenţă este un act iresponsabil şi cinic”

Publicat: 24 08. 2020, 14:40
Tomac: „Țara nostră se află pe marginea prăpastiei. Să depui moţiune de cenzură într-o situaţie de urgenţă este un act iresponsabil şi cinic” / Foto: Mediafax

Eugen Tomac, liderul PMP, a spus, într-o postare pe Facebook, că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban nu va trece, iar „țara nostră se află pe marginea prăpastiei”.

Eugen Tomac spune că în România se discută despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, iar toată Europa încearcă să combată această criză generată de COVID-19.

În timp ce toată Europa se concentrează pe măsuri de combatere a crizei generate de coronavirus, cu efectele asociate, în România discutăm de moțiunea de cenzură a PSD”, spune Eugen Tomac.

Eugen Tomac: Țara nostră se află pe marginea prăpastiei

„Moțiunea nu trece! Țara nostră se află pe marginea prăpastiei (atât economic, cât şi din perspectiva crizei sanitare), iar PSD se pregătește să-i dea un brânci fatal. Să depui moţiune de cenzură într-o situaţie de urgenţă este un act iresponsabil şi cinic. Doar Ciolacu și ai lui sunt capabili, din rațiuni electorale mărunte, să își imagineze că există opțiunea de a suprapune o criză politică peste cea sanitară, economică, socială”, a scris acesta.

„Noua conducere a PSD s-a discreditat imediat cum a fost aleasă, alegând să pună partidul deasupra românilor și deasupra țării. Moțiunea nu va trece!”, mai spune Tomac.

Orban: Să depui o moțiune de cenzură cu trei luni înainte de alegeri arată că nu respecți democrația

„Din punctul nostru de vedere este neconstituțională depunerea unei moțiuni de cenzură în vacanța parlamentară. Normal că atât eu, cât și colegii mei discutăm cu orice parlamentar, le explicăm punctul nostru de vedere. Cu 3 luni înainte de alegeri să depui o moțiune de cenzură arată faptul că nu respecți democrația și că nu înțelegi că până la urmă Guvernul va fi acela pe care îl vor decide românii în cadrul alegerilor parlementare care vor avea loc în 6 decembrie”, a declarat Orban.