Tudose, mesaj de condoleanțe însoțit de un citat din discursul Regelui în Parlament. Poporul român se desparte îndurerat de Regele Mihai, un model de moralitate și demnitate

Publicat: 05 12. 2017, 14:25
Actualizat: 25 03. 2019, 21:44

„Poporul român se desparte îndurerat de Regele Mihai, un model de moralitate și demnitate pentru români, o personalitate care a marcat puternic istoria României. Îi vom simți mereu lipsa, cu atât mai mult anul viitor, atunci când vom celebra Centenarul Marii Uniri de la 1918, un moment cu o semnificație deosebită pentru națiunea noastră. Amintirea Majestății Sale va rămâne mereu vie. Condoleanțe Casei Regale a României, vă suntem alături și vă asigurăm de întregul nostru sprijin. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

El a postat și un citat din discursul Regelui Mihai din Parlamentul României din 2011.

„Prima noastră datorie astăzi este să ne amintim de toți cei care au murit pentru independența și libertățile noastre, în toate războaiele pe care a trebuit să le ducem și în evenimentele din Decembrie 1989, care au dărâmat dictatura comunistă. Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru” – Regele Mihai, discurs în Parlament în 2011. 

Premierul Mihai Tudose și-a schimbat fotografia de copertă, înlocuind-o cu o imagine neagră, în semn de doliu.