Turcan îl compară pe Dragnea cu Ceaușescu: L-am văzut, precum dictatorul de la balcon, promițând majorarea salariilor primarilor

Publicat: 20 02. 2017, 14:52
Actualizat: 11 05. 2018, 15:20

„Astăzi am asistat la încă un moment al ipocriziei maxime din partea domnului Dragnea. L-am văzut în fața aleșilor locali, a oamenilor care duc greul deciziilor din comunitățile locale, unde de cele mai multe ori trebuie să facă față cu bani puțini unor răspunderi foarte mari, dezamăgindu-i cu creșterea salariilor. L-am văzut, precum Ceaușescu de la balcon, promițând majorarea salariilor primarilor”, a declarat președintele intermar al PNL, Raluca Turcan.

PNL a cerut discutarea în regim de urgență a OUG pentru creșterea salariilor demnitarilor, unde PNL a depus amendamente pentru creșterea salariilor aleșilor locali.

„De ce spunem că este o ipocrizie? Pentru că PNL pus pe masa PSD și a domnului Dragnea cu mai mult timp în urmă soluția de a majora salariile primarilor și a președinților de CJ. (…) De aceea, le cerem celor din PSD și în special domnului Dragnea să renunțe la această ipocrizie și să pună în regim de urgență pe ordinea de zi a Camerei Deputaților ordonanța privind salariile demnitarilor, unde PNL a depus amendamente pentru creșterea salariilor primarilor și președinților de CJ”, a adăugat Turcan.

Turcan a mai spus că Liviu Dragnea trebuie să spună clar dacă susține sau nu creșterea acestor salarii: „Are posibilitatea, prin forță politică, prin decizie politică, să nu-i mai amăgească nici pe primari, nici pe președinții de CJ”, a susținut Raluca Turcan.