Udrea: Față de Blaga, eu am altă strategie, nu cer semnături pe relații personale

Publicat: 03 03. 2013, 18:29
Actualizat: 29 07. 2014, 14:17

Elena Udrea a declarat că, în privința candidaturii la președinția PDL, ea are, spre deosebire de Vasile Blaga, o altă strategie, care înseamnă un alt mod de a face politică, și anume să obțină susținerea membrilor de partid pe viziunea sa, și nu să ceară semnături pe baza relațiilor personale.

„Eu, spre deosebire de domnul Blaga, am avut o altă strategie, care înseamnă și un alt mod de a face politică, și anume am considerat că susținerea pe moțiunea pe care o prezint trebuie să fie cu adevărat o susținere pentru viziunea mea pentru PDL, și nu o susținere legată de persoană”, a precizat Udrea, duminică, la depunerea candidaturii sale la președinția PDL.

„Dacă rogi colegii să semneze o hârtie și nu le prezinți moțiunea înainte înseamnă că semnătura lor nu este pe viziune, ci pe o relație personală, bazată pe o rugăminte la care dau curs”, a adăugat Udrea.

Ea a mai spus că își dorește ca susținerea să o aibă de la liderii de organizații, dar mai ales de la baza partidului și să fie „pe viziune, și nu legată de Elena Udrea”.