Ultima de la Băsescu: „Fetițele cu fundulețul gol”

Publicat: 11 02. 2014, 09:32
Actualizat: 05 07. 2016, 22:40

Președintele Traian Băsescu a afirmat, luni, la postul Look Tv, că obișnuiește să meargă, vara, la Zilele comunelor și a criticat faptul că unii primari aduc la astfel de evenimente „fetițele alea cu fundulețul gol”, „specimene” și „nonvalori”, pe bani mulți, în loc de formații folclorice.

Băsescu a arătat că astfel de evenimente sunt pentru el o ocazie să intre în contact direct cu oamenii și a menționat că apreciază foarte mult acele Zile ale comunei sau târguri în care sunt promovate folclorul și obiceiurile locale.

„Ce te faci, însă, că văd că a dat cosmopolitismul peste noi, și exact ce vedem la televizor, fetițele alea cu fundulețul gol, le vedem și la Zilele comunei, că primarul se fălește să ducă specimenele alea acolo, nonvalorile acelea. Și pe bani mulți. În loc să aducă formații locale, folclorice”, a comentat președintele.

„Trebuie să le aducă pe fetițele care apar la știu eu ce emisiuni de la televiziuni”, a mai spus Traian Băsescu.

Șeful statului a mai afirmat că, dacă ar fi fost cetățean al unei astfel de comune, în care „îi aduce fetițele de la nu știu ce emisiune de la televizor”, nu ar participa la Ziua Comunei, arătând că vrea să vadă portul popular și chiar să se îmbrace în portul popular.