Ultima ofertă a lui Ponta pentru PNL

Publicat: 17 02. 2014, 13:09
Actualizat: 17 02. 2014, 14:45

„Dacă liberalii nu sunt de acord să schimbăm ceva, nu mergem în Parlament pentru o nouă structură. Toți patru suntem egali din acest punct de vedere și nu ne aliem trei contra celui de al patrulea, în cazul de față nici PNL cu PSD nu forțează PC”, a declarat , după o întâlnire cu liderii USD, Victor Ponta. 

Întrebat pe ce funcție se va regăsi Klaus Iohannis, Ponta a răspuns: „Ca ministru de Interne sau ca viceprim-ministru, ministru Finanțelor, cum s-a votat în 2012”. „Pe oricare din funcțiile PNL îl propune pe Iohannis, eu azi îl propun președintelui pe domnul Iohannis”, a adăugat premierul.

El a susținut că vrea menținerea USL, remarcând că a văzut aseară că „majoritatea liderilor PNL sunt pentru păstrarea USL și cred că e cea mai înțeleaptă decizie pentru că am pornit împreună și trebuie să continuăm împreună”.

„Eu cred că apelurile oamenilor înțelepți și am văzut o propunere de adevărat prim-minsitru, a domnului Tăriceanu, să continuăm ca în 2012, să rămânem cu trei viceprim-miniștri, să primim azi propunerilor colegilor liberali pentru Finanțe, pentru Interne – cred că e soluția prin care toată lumea are de câștigat”, a mai spus el.