Ultimele cuvinte pe care Elena Udrea le-a scris în jurnal

Publicat: 12 02. 2015, 16:36

Ultima însemnare pe care a făcut-o a fost: „M-au chemat la DNA. Vedeți că am avut dreptate?”. Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Ion Cristoiu care a vorbit despre cele scrise de Elena Udrea în ultimele trei luni și jumătate.

Potrivit acestuia, fosta șefă de la Turism era „obsedată de televiziuni” și credea că toți jurnaliștii care o critică sunt ofițeri acoperiți.

„Un timp am crezut că cei care mă înjură pe mine sunt macoveiștii, după un timp am ajuns la concluzia că nu Macovei îi manevrează, ci Coldea”, a reprodus jurnalistul un fragment din jurnal, comentând că Udrea nu credea că există presă liberă.

Elena Udrea a fost arestată miercuri seară, pentru 30 de zile, în dosarul Microsoft.

La aproape o oră după ce a fost arestată, pe contul de Facebook al Elenei Udrea a apărut o postare a acesteia care anunță că va comunica în continuare, mesajele urmân a fi transmise prin intermediul avocaților.

„După decizia din această seară a ÎCCJ, am o veste rea și una bună. Vestea rea este că s-a dispus arestarea mea preventivă pentru 30 de zile. Am încredere însă că, în urma apelului, această măsură va fi ridicată. Probabil, luni. Vestea bună este că judecătorul a invalidat încă două capete de acuzare ale procurorilor care mi-au cerut arestarea în dosarul Microsoft: o acuzație de trafic de influență și cea rămasă de spălare de bani. Practic, acuzațiile de spălare de bani au căzut”, se arată în mesajul Elenei Udrea.