Un candidat PNL recomandă tinerelor sărace să-și găsească un prieten cu bani

Publicat: 08 12. 2016, 16:09
Actualizat: 09 12. 2016, 10:05

Victor Stănculescu, candidat PNL pe lista Camerei Deputaților la Vâlcea, le-a recomandat tinerelor fără bani din România să își găsească un prieten bogat, după ce moderatoarea emisiunii a întrebat ce soluții are o femeie care câștigă un salariu minim pe economie, căreia nu-i mai rămân bani suficienți după ce își achită întreținerea. „Trebuie să vă găsiți un prieten bogat”, a spus candidatul.

Liberalul a încercat să își nuanțeze răspunsul. „Sau să vă găsiți un loc de muncă bine plătit”, a continuat Victor Stănculescu care i-a explicat moderatoarei că el a muncit mult pentru poziția pe care o are.

Președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a declarat corespondentului MEDIAFAX că nu crede că afirmația îi aparține colegului său de partid, adăugând că un candidat la Camera Deputaților nu poate să facă o astfel de remarcă.

„Nu cred că aceasta este declarația, eu cred că răstălmăciți dumneavoastră. Nu cred că un candidat pentru Camera Deputaților poate să facă o astfel de remarcă. N-am văzut filmarea, deocamdată sunt în teritoriu, în campanie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristian Buican.

Victor Stănculescu este consilier județean și candidează pe locul doi, pe lista PNL Olt pentru Camera Deputaților.