Un copil de zece ani îi dă lecții de politică unui senator PSD. „Domnul Ponta spune că am avut creștere economică, dar noi trăim prost. Din păcate, va rămâne premier până în 2016″

Publicat: 25 04. 2015, 20:44
Actualizat: 08 06. 2015, 15:51

This browser does not support the video element.

Senatorul PSD, Leonardo Badea, nu a avut prea multe replici în fața unui copil de zece ani, care l-a luat la întrebări în timpul unei emisiuni tv. În fața tirului de întrebări punctuale, pesedistul a încercat să glumească, chiar dacă temele propuse erau unele serioase, fără a răspunde însă efectiv problemelor ridicate.

„Politicienii sunt uneori ocupați să se certe și să își strângă averi personale. Politicienii care au ajuns în parlament ar trebui să facă ceva pentru cei care i-au votat, pentru cei din colegiu. Domnule senator, dvs toți politicienii veniți în fiecare an cu un proiect de țară și nu faceți nimic din. Lucrurile se mișcă în ritm de melc”, a fost prima poziție a băiatului de zece ani în fața senatorului PSD.

Pe un ton serios, acesta a adăugat că „din păcate”, premierul Ponta va rămâne la Palatul Victoria până în 2016 deoarece nu se formează o altă majoritate parlamentară.

„De ce domnul Ponta nu și-a găsit timp să meargă între elevi, studenți, să înțeleagă? Dar nu printre studenții de partid, ci printre studenții de la Universitate. De ce acest tineret nu este de acord cu domnia sa, potrivit demografiei votului, pe care presupun că ați citit-o. Politicienii se interesează de copii când vin campaniile electorale, vin pe la școli cu pungi de mâncare. Ba chiar o egalitate între comunism și sclavie, comunism egal sclavie și comunism egal PSD. Domnul Ponta spune că am avut creștere economică, dar noi trăim mai prost. Nu se reflect în nivelul de trai”, a continuat tânărul invitat.

Cum senatorul PSD nu a găsit vreun răspuns pentru acest întrebări, în final băiatul i-a transmis: „PSD și tineretul sunt două noțiuni total incompatibile”.