Un senator ALDE din Suceava „dezertează” și trece la PSD

Publicat: 28 08. 2019, 17:13

This browser does not support the video element.

Senatorul ALDE din Suceava Ilie Niță va trece la PSD, anunțând că guvernarea, din punctul său de vedere, trebuie să continue.

Senatorul ALDE din Suceava Ilie Niță a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că nu este un opportunist, „dar realitatea arată că această guvernare a adus beneficii poporului român și de ce să dăm cu piciorul?”.

În opinia senatorului, guvernarea trebuie să meargă mai departe și „să își desfășoare în continuare activitatea în folosul și sprijinul românilor”.

„Este foarte adevărat. Voi trece la PSD”, a spus senatorul ALDE.

Președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu și liderul Pro România Victor Ponta au semnat, miercuri, un protocol de alianță electorală pentru alegerile prezidențiale din toamnă. Copreședinții formațiunii vor fi Norica Nicolai din partea ALDE și Sorin Câmpeanu de la Pro România, au declarat surse politice pentru Mediafax.

ALDE a stabilit, luni, ieșirea de la guvernare și alianța cu Pro România. Cele două partide au anunțat susținerea lui Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile prezidențiale din luna noiembrie.