Un senator USR, după AMÂNAREA moțiunii: PSD-ALDE nu au fost în plen pentru că AU NEVOIE de Toader

Publicat: 10 04. 2019, 15:33

„Din punctul meu de vedere lucrurile sunt destul de clare, faptul că în acest moment PSD-ALDE nu au fost în sala de plen a Senatului pentru a dezbate moțiunea însemană evident că PSD-ALDE au nevoie de domnul Tudorel Toader, altfel s-ar fi descotorosit deja deja de dumnealui așa cum au făcut-o deja cu celelalte guverne, pe care chiar ei le-au votat. Domnul Tudorel Toader rămâne în continuare util puterii și vom vedea exact foarte curând. Noi am cerut în nenumărate rânduri demisia domnului Tudorel Toader, nu a vrut să o facă, am recurs la proceduri parlamentare, iată că suntem sabotați chiar în procedură parlamentară chiar de deybatere și vot a unei moțiuni împotriva ministrului Justitției. Să nu uităm dmnul Tudorel Toader s-a pus în slujba a cel puțin un om, Liviu Dragnea, în momentul în care a început să pună piedici numirii ca procuror european Laurei Codruța Kovesi”, a declarat Florina Presadă, miercuri la Parlament.

Declarațiile senatorului USR vin în contextul în care Senatul a suspendat, pentru a doua oară săptămâna aceasta, ședința de plen în care trebuia dezbătută și votată moțiunea simplă adresată ministrului Justiției, Tudorel Toader. Plenul a fost amânat din lipsă de cvorum.

Anunțul anulării ședinței de miercuri din lipsa cvorumului a fost făcut de Claudiu Manda, cel care a prezidat plenul de miercuri. În sală au fost prezenți 44 de senatori din jumătate plus unu din numărul total de 136 de senatori necesar întrunirii cvorumului.

Este a doua oară când Senatul amână votul pe moțiunea pe justiție.

Foto: Hepta