Unde îl trimite Dragnea pe Ponta, după ce fostul premier a spus că l-a văzut cum se ruga de Kovesi și Coldea să îl ajute cu dosarul

Publicat: 26 10. 2017, 14:44
Actualizat: 28 03. 2019, 09:22

„Am fost trimis în judecată de doamna Kovesi, nu m-am întâlnit cu acea doamnă nici înainte și nici ulterior, deci nu puteam să mă rog de cineva neîntâlnindu-mă. Iar dacă despre domnul Coldea știe că ar fi putut influența astfel de dosare, ar trebui să meargă la Comisia SRI să spună acest lucruri, nu pe Facebook”, a spus Liviu Dragnea.

Reacția liderului PSD vine după ce fostul premier Victor Ponta a scris pe Facebook că a fost martor la o scenă în care Liviu Dragnea cerea ajutor pentru dosarul său.

„Pe un singur coleg din PSD l-am văzut cu ochii mei si l-am auzit cu urechile mele când se ruga de Kovesi și Coldea să îl ajute cu dosarul penal – Liviu Dragnea!!! Și în timp ce se lupta pentru el însuși sigur nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi – niciodată! Ca așa e Liviu – doar el contează! Nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri pentru ca îmi pare rău de toti cei care ne-au votat și au alte așteptări de la noi – și nu vreau să mă bag înapoi în ‘Mocirlă” cu Dragnea!’, a scris Victor Ponta pe Facebook.