V. Ponta analizează situația vilei RAPPS, în care ar urma să locuiască IOHANNIS: „Îl doare fix în cot de ce spune lumea. Băsescu făcuse la fel”

Publicat: 17 04. 2024, 14:02
Actualizat: 17 04. 2024, 15:03

This browser does not support the video element.

Victor Ponta, fostul premier al României, a comentat în cadrul emisiunii Marius Tucă-Show, în exclusivitate pentru Gândul, situația restaurării vilei de la RAPPS, pentru care statul cheltuie milioane de euro, iar beneficiarul  ar fi chiar Klaus Iohannis. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă

Victor Ponta a fost invitatul lui Marius Tucă, unde a discutat restaurarea vilei de la RAPPS, de pe Bulevardul Aviatorilor, în care ar urma să locuiască Klaus Iohannis, după sfârșitul mandatului de președinte.

„N-am stat în viața mea la nimic de la RAPPS, niciodată. N-am ceva cu cei care stau la RAPPS, dar n-am stat. M-am născut la bloc, am trăit la bloc, nu astea cu vilele statului. Doi, sincer, când mă mai duceam la vila RAPPS să mă văd cu cineva, eram foarte atent, că mă înjura lumea. Aveam grijă să vin cu o mașină mai pitită. Pe domnul Iohannis îl doare fix în cot de ce spune lumea. N-ai auzit că s-a secretizat

De fapt și Băsescu făcuse la fel. În anul de dinainte îți pregătești, pui la RAPPS,  și când nu mai ești președinte, a doua zi faci cererea, dar casa te așteaptă. Are sens, până la urmă, normal. După aia stai șase luni în stradă, săracul., a declarat Victor Ponta.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă și Gândul, și pe canalul de YouTube Gândul. ”Tineți aproape!”