Vanghelie: „Adrian Năstase este o instituție. A fost arestat pentru o măgărie”

Publicat: 18 03. 2013, 17:25
Actualizat: 10 08. 2015, 20:17

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, și-a exprimat bucuria pentru că ADRIAN NĂSTASE VA FI ELIBERAT, spunând că prin această decizie a instanței s-a „îndreptat o gravă greșeală de justiție”. Mai mult, spune el, ADRIAN NĂSTASE este așteptat înapoi în PSD, mai ales că „este o instituție”, iar PSD capătă valoare cu el alături.

„Acum s-a reparat o greșeală gravă de justiție. Năstase poate să se întoarcă oricând în partid, dar nu e legat de o funcție anume, el este un intelectual al acestei țări. Adrian Năstase este o instituție. Chiar dacă nu se poate spune că PSD este nimic f’ără el, PSD este o instituție mult mai valoroasă cu el”, a declarat Vanghelie, la Realitatea.

Totodată, la scurt timp după ce instanța a decis că ADRIAN NĂSTASE va fi ELIBERAT, primarul sectorului 5 a acuzat jocurile politice în urma căruia fostul premier a fost condamnat la doi ani de închisoare.

„Adrian Năstase a fost arestat pentru o măgărie, așa cum a spus-o și Băsescu. A fost o bătălie politică, a fost condamnat în urma unui joc politic murdat. Din cauza tuturor ciudațeniilor s-a ajuns în faza în care s-a ajuns. Datorită presiunilor, instanța a fost nevoită să ia în calcul și presiunile. Când e vorba despre un om care a condus România foarte bine, trebuie să fie un dosar cu substanță”, a mai spus Vanghelie.

ADRIAN NĂSTASE VA FI ELIBERAT din Penitenciarul Jilava, după ce Tribunalul București a respins, luni, recursul Direcției Naționale Anticorupție.