Vanghelie: Am vrut să-l dau afară din PSD pe Bejinariu; Robert Negoiță nu a fost prietenul meu

Publicat: 11 03. 2013, 18:45
Actualizat: 27 09. 2018, 23:09

Vicepreședintele PSD Marian Vanghelie a declarat, luni, la conferința de alegeri a PSD Sector 2, că a avut o relație foarte proastă cu Eugen Bejinariu, pe care a vrut s-l dea afară din partid, el arătând că nici Robert Negoiță nu a fost prietenul său.

Marian Vanghelie a făcut această declarație în condițiile în care, luând parte la conferința de alegeri a PSD Sector 2, a stat la prezidiu alături de Eugen Bejinariu, devenit secretar executiv al organizației municipale a PSD București și de Robert Negoiță, devenit vicepreședinte al PSD și primar al Sectorului 3.

„Am avut o relație foarte proastă cu Bejinariu. Am fost unul din cei care doream să-l dau afară din partid. A venit la București să ne cunoaștem, iar azi este unul din puținii oameni serioși din acest partid. Pentru acest lucru mi-am dat seama că am greșit în viață”, a spus Vanghelie, în condițiile în care Bejinariu stătea pe scaunul din dreapta sa.

Vanghelie a făcut apel la reconciliere.

„Trebuie să vedem cum facem să nu mai greșim. Mi-am dat seama că munca unui om de 10-15 ani se poate nărui doar pentru că unii cred nu știu ce. Vreau să fac echipă cu doamna Andronescu, nu să ne dezbinăm, nu să ne batem cu Robert Negoiță, care nu a fost prietenul meu, dar care merită respectat pur și simplu pentru că a câștigat primăria”, a spus Vanghelie.