Vanghelie: Pactul de coabitare nu a fost o greșeală; greșeală a fost suspendarea lui Băsescu

Publicat: 08 11. 2013, 15:48
Actualizat: 28 07. 2014, 18:51

Vicepreședintele PSD Marian Vanghelie a declarat, vineri, că el face parte dintre cei care nu cred că pactul de coabitare a fost o greșeală, dar că el consideră că a fost o greșeală suspendarea din funcție a președintelui Traian Băsescu.

„Eu fac parte din cei care nu cred că pactul de coabitare a fost o greșeală”, le-a spus Vanghelie reprezentanților PSD la „Atelierul pentru muncă și relația cu sindicate”, afirmând că era nevoie de acest lucru, „după toată nebunia care a existat”.

Vanghelie a mai spus că el consideră că a fost o greșeală încercarea de suspendare a președintelui, și prima, și a doua, arătând că prima dată a susținut-o deoarece era „mai tânăr și mai prost”.

„Eu cred că după toată nebunia care a existat… și eu cred că a fost o greșeală că am vrut să-l suspendăm. A fost și prima dată, a fost și a doua dată. Prima dată am susținut, că am fost mai tânăr și mai prost. Astăzi cred că trebuie să facem de așa manieră să întrebăm cu subiect și predicat: domnule președinte sunteți de acord (…), considerați că aceste proiecte sunt vitale pentru România? Veniți și semnați acest pact alături de noi pentru România. Altfel, unde ajungem? Dacă președintele se duce la Bruxelles într-un fel, premierul în America în alt fel, nu ne ajută cu nimic”, a mai spus Vanghelie.