Vasile Blaga îi răspunde Elenei Udrea: „Derivă e doar în capul unora dintre colegii mei”

Publicat: 11 02. 2013, 12:28
Actualizat: 10 12. 2013, 11:25

„Deriva” din PDL este „doar în capul unora” dintre colegii de partid, care „au timp de profeții”, formațiunea democrat-liberală fiind una care „muncește”, a declarat, luni, președintele PDL Vasile Blaga. Declarația lui Blaga vine după ce Elena Udrea a declarat că percepția publică este că „PDL e un partid în derivă”.

„Derivă e doar în capul unora dintre colegii mei, partidul ăsta muncește și ați văzut cum s-a bătut la lucrările bugetului de stat, ați văzut unii dintre noi chiar am fost în Parlament după ora 1 noaptea ca să ne batem pentru partid și pentru ideile noastre. Alții au timp de profeții”, a spus președintele PDL.

„Din punctul meu de vedere, trebuie o alternativă la actuala conducere, la actuala viziune. Oamenii sunt încă debusolați. Contează foarte mult percepția care, acum, e aceea că PDL e un partid în derivă, iar membrii încep să se simtă așa. Trebuie să intrăm într-o competiție care va da viață PDL-ului”,a declarat, săptămâna trecută, într-un talk-show tv, deputatul PDL Elena Udrea.