Vicepremierul Oprea: Cu Dragnea pot bea și vinuri reci, și ceaiuri fierbinți

Publicat: 27 07. 2015, 14:02

This browser does not support the video element.

După ce Liviu Dragnea a devenit noul lider al PSD, Gabriel Oprea a precizat că respectă decizia social-democraților și că este prieten de peste 15 ani cu Dragnea.

„Victor Ponta este un bun prim-ministru, este o guvernare bună pentru România și români. Respect decizia PSD, care în mod categoric i-a dat votul lui Liviu Dragnea. Suntem prieteni de peste 15 ani, putem bea și vinuri reci și ceaiuri fierbinți, important este ca această coaliție de guvernare să se axeze și mai mult pe guvernare. Guvernarea Ponta este bună, actuala coaliție este solidă, merg la BPN-ul PSD unde am fost invitat și cred că această coaliție este din în ce mai puternică”, a fost mesajul transmis de Oprea.

Oprea nu a uitat să-l laude și pe președintele Klaus Iohannis pentru semnarea pactului pentru Apărare, privind majorarea bugetului acestui minister.

Vicepremierul susținea în urmă cu o săptămână că Rovana Plumb este liderul coaliției de guvernare, deoarece este președintele interimar al PSD. Între timp, Comitetul Executiv al PSD a decis ca Liviu Dragnea să fie noul lider al partidului.