Victor Paul Dobre, propus de PNL vicelider la Cameră. Nicolăescu, la șefia Comisiei de buget-finanțe

Publicat: 03 09. 2012, 14:51
Actualizat: 31 07. 2014, 22:41

Grupurile parlamentare reunite ale PNL au decis, luni, ca deputatul PNL Eugen Nicolăescu să preia șefia Comisiei de buget-finanțe din Camera Deputaților, în timp ce Victor Paul Dobre va prelua funcția de vicelider.

Nicolăescu a anunțat, la finalul ședinței, că PNL și-a desemnat cei trei reprezentanți în Biroul Permanent al Camerei Deputaților, respectiv Alina Gorghiu în funcția de vicepreședinte, Cristian Buican în funcția de secretar și Dan Motreanu, în funcția de chestor.

Nicolăescu a mai arătat că s-a suplimentat numărul de locuri de vicelideri și al patrulea vicelider al grupului a fost desemnat Victor Paul Dobre.

„Am convenit că vom continua negocierile săptămâna aceasta pe componența comisiilor de specialitate, după algoritmul politic, conform deciziei Curții Constituționale. Astfel, vom mai avea dreptul la o președinție de comisie, la Buget-finanțe. Urmează să desemnăm în această săptămână din nou pe algoritm, dacă e nevoie, o serie de propuneri. Am fost desemnat să preiau ca viitor președinte Comisia de buget-finanțe”, a mai spus Nicolăescu.

El a precizat că joi va avea loc Delegația permanentă a PNL, iar mulți liberali au făcut o serie de referiri la negocierile politice pentru desemnarea candidaților pe colegii, modul în care se vor fi pregătite aceste alegerile parlamentare.