Videanu, despre declarațiile lui Udrea: Să-mi fie continuate proiectele,nu Arena să-mi poarte numele

Publicat: 10 05. 2012, 22:38
Actualizat: 08 10. 2014, 11:57

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că apreciază entuziasmul colegilor săi de la PDL București, dar nu dorește ca Arena Națională să-i poarte numele, așa cum a propus președintele organizației din Capitală, Elena Udrea.

„Ceea ce-mi doresc este ca bucureștenii să fie bine informați, respectiv Sorin Oprescu să continue proiectele mele de primar general. Așa cum l-a continuat pe cel privind Arena Națională, să continue și stadionul de atletism, aflat alături de Arena Națională. Acestea sunt așteptările mele, să-mi fie continuate proiectele începute și nu să-mi poarte numele”, a precizat Videanu, fost primar al Capitalei.

Președintele organizației PDL București, Elena Udrea, prezentă joi la lansarea candidaturii Sulfinei Barbu pentru Primăria Sectorului 4, a declarat, printre altele, că Arena Națională „este o realizare extraordinară”, proiect început pe vremea când Adriean Videanu era primar general al Capitalei și le-a propus simpatizanților PDL prezenți la manifestare să-i fie dat acestei arene numele Adriean Videanu.

La manifestare au fost prezenți candidații PDL pentru primăriile de sector, candidatul democrat-liberal pentru funcția de primar general al Capitalei, Silviu Prigoană, președintele organizației PDL București, dar și fostul primar general Adriean Videanu și parlamentarul Cristian Boureanu.