VIDEO | AUR crește prin alăturarea a două partide / Gheorghe Piperea a intrat în formațiunea lui George Simion

Publicat: 21 11. 2023, 19:38

This browser does not support the video element.

George Simion a anunțat luni extinderea Alianței pentru Unirea Românilor prin alăturarea a două noi partide, Partidul Satul Românesc și Partidul Alianța Renașterea Națională.

Mișcarea se vrea a fi un pas pentru „consolidarea opoziției și în pregătirea pentru alegerile parlamentare și prezidențiale din 2024”.

George Simion, președintele AUR, a spus că vrea să întărească partidul în fața unei posibile alianțe PSD – PNL.

Este foarte important să coagulam opoziția împotriva a ceea ce ei au numit Blocul Democratic PSD – PNL. Trag un semnal de alarmă: ideologul PSD și un om apropiat de serviciile de informațîi, domnul Vasile Dâncu, a anunțat săptămâna trecută că, pe lângă acest bloc așa zis democratic PSD-PNL, s-ar putea realiza o coaliție inclusiv cu USR împotriva AUR, o coaliție așa-zis democratică, a declarat Simion, la o conferință de presă.

Luni, avocatul Gheorghe Piperea a semnat adeziunea de membru al partidului condus de Simion. Săptămâna trecută, s-a alăturat partidului și grupului AUR din Parlament Ana Loredana Predescu, fost deputat PSD și PPU-SL din Brașov.

Liderul AUR a transmis din nou că partidul său va câștiga toate rundele de alegeri din anul 2024. Noile veniri în AUR nu fac decât să potențeze acest obiectiv, a mai spus George Simion.

CITEȘTE ȘI:

Senatoarea Diana Șoșoacă, discurs HALUCINANT în plen despre cum ar trebui omorâți Iohannis, Ciolacu, Ciucă: „Să muriți de foame și frig”

Cât „l-a costat pe Iohannis” să pună România pe radarul Africii. Președintele promite desecretizarea notei de plată „conform legii”