Candidatul comun PSD-PNL la COTROCENI, anunțat după europarlamentare, promite Ciolacu. Toți primarii PSD în funcție vor concura la locale

Publicat: 26 01. 2024, 15:20
Actualizat: 26 01. 2024, 16:01

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Baia Mare, despre posibilitatea unui candidat comun PSD-PNL la prezidenţiale, că mai întâi trebuie să fie depășite alegerile europarlamentare. Imediat după anunțarea rezultatelor, șeful PSD va răspunde la această întrebare la telefon.

Premierul a fost întrebat după vizita la o fermă zootehnică din județul Maramureș despre un candidat comun la alegerile prezidenţiale din partea PSD şi PNL.

Staţi să depăşim întâi europarlamentarele şi vă promit, vă las numărul meu de telefon, mă sunaţi şi vă răspund după europarlamentare, să terminăm cu astea

Primarii PSD, aliniați la startul localelor

Despre alegerile locale, Ciolacu a precizat că ”toţi primarii PSD care sunt acum vor candida”.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat recent, despre candidatura la prezidenţiale, că nu poţi să ceri unui partid să vină să câştige alegerile şi preşedintele partidului să se dea la o parte.

Ciucă a mai spus că nu s-a luat încă o decizie în partid. ”În acest moment nu s-a stabilit nimic, pentru că o astfel de decizie se ia în forurile partidului, există o decizie la nivel de partid şi atunci o vom anunţa. Dar, cu certitudine, nu ne dăm înapoi de la nicio responsabilitate”, a mai precizat Ciucă.

Citiți  și: VIDEO | Ciolacu: România trebuie să aleagă între impozitarea unică fără excepții și IMPOZITEREA PROGRESIVĂ/Taxarea unică mai există doar „pe hârtie”