VIDEO | De Halloween, băiatul lui Tony Blinken s-a costumat în Zelenski și i-a cerut lui Biden: Ne dați ori nu ne dați?

Publicat: 31 10. 2023, 13:21
Actualizat: 31 10. 2023, 13:27

This browser does not support the video element.

Au dispărut vrăjitoarele și Spider-Man. Cei doi copii ai Secretarului de stat american, Antony Blinken, au ales o variantă de costumație pentru Halloween, în ton cu vremurile și agenda politică a tatălui lor.

Băiețelul a purtat un hanorac kaki, asemănător celui pe care îl folosește întotdeauna președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, iar fetița s-a afișat într-o rochie albastră, cu accesorii galbene, culorile drapelului Ucrainei.

Antony Blinken a fost la tradiționala petrecere de Halloween, de la Casa Albă, organizată de familia prezidențială, împreună cu soția și cei doi copii. Conform obiceiului, copiii s-au adresat, cu siguranță, președintelui cu celebra: trick or treat? (n.r. ne dați ori nu ne dați). Iar președintele Joe Biden le-a dat. Cutii cu dulciuri.

Momentul a venit ca mănusă pentru ucraineni și au profitat de el. Consilierul ministrului de Interne ucrainean, Anton Gherașcenko le-a mulțumit copiilor Blinken.

Copiii secretarului de stat al SUA, Antony Blinken, s-au îmbrăcat ieri în președintele Zelenski și în steagul ucrainean. Arată uimitor! Vă mulțumesc, copii!, a scris consilierul pe X.


Reamintim că, de la începutul războiului, administrația Biden și Congresul SUA au direcționat peste 75 de miliarde de dolari în asistență Ucrainei. Asta include sprijin umanitar, financiar și militar, potrivit Institutului Kiel pentru Economia Mondială.

Soția lui Antony Blinken este secretar de Cabinet la Casa Albă. Amândoi au în jur de 50 de ani, ceea ce a stârnit în presa americană întrebări asupra copiilor familiei. Pe lângă speculații, familia Blinken pare unită și bazată pe valori puternice.

Chiar Blinken scria pe X în 2022 că „paternitatea a fost una dintre cele mai mari bucurii” ale vieții sale și că îl inspiră copiii (!).

Copiii mei mă inspiră să slujesc și să fac tot ce putem pentru a ne îndeplini promisiunile de a face din lume un loc mai bun, mai sigur și mai sănătos.

CITEȘTE ȘI:

Femeia care vorbește în înregistrarea video cu ostatici transmisă de Hamas are origini ROMÂNEȘTI / Reacția tatălui ei, după ce a văzut imaginile

 LIVE | Război în Ucraina, ziua 615: Primul atac ucrainean cu ATACMS asupra Crimeei. O unitate de apărare a rușilor, distrusă