VIDEO | George Simion, un nou scandal în Parlament: ”Vrem să vorbim cu domnul Ciolacu”

Publicat: 23 05. 2023, 12:43
Sursa foto: Mediafax Foto

George Simion a făcut din nou scandal în Parlament. Liderul AUR a intrat în biroul lui Marcel Ciolacu pentru a-i cere socoteală pentru interdicţia care a fost decisă recent, prin care parlamentarii AUR care au făcut scandal în plen nu au dreptul decât la 10 secunde de intervenţie la dezbaterea proiectelor de lege.

”Vrem să vorbim cu domnul Ciolacu, el este conducătorul acestei instituţii. Am venit să ne programăm. Haideţi să ne înscriem toţi deputaţii”, a spus George Simion, după ce a intrat în biroul liderului PSD.

George Simion: ”Dacă sindicatele sunt ignorate, să vedem dacă ne ignoră şi pe noi

Preşedintele AUR a vrut să îl întrebe pe preşedintele Camerei de ce s-a aprobat acea sancţiune care le permite să vorbească doar 10 secunde în plen.

”Dacă sindicatele sunt ignorate, să vedem dacă ne ignoră şi pe noi. În faţa sindicaliştilor din învăţământ, domnul Ciolacu se pare că a venit cu ajutoare sociale. Suntem deputaţi, vrem să vorbim cu preşedintele Camerei Deputaţilor, este o solicitare cât se poate de justificată, atâta timp cât se pune pumnul în gură deputaţilor care vor să vorbească pe proiecte de lege mai mult de 10 secunde”, a mai spus Simion.