VIDEO | Nicușor Dan îl roagă pe Marcel Ciolacu să sune la ministrul de Finanțe pentru a rezolva restanțele către Termoenergetica/Ciolacu: Nu m-a dus capul până acum să îl sun să-i cer să-i plătească datoriile lui Nicușor Dan” UPDATE

Publicat: 10 11. 2022, 12:07
Actualizat: 10 11. 2022, 14:58

This browser does not support the video element.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a răspuns joi criticilor aduse de liderul PSD Marcel Ciolacu. Edilul i-a transmis lui Ciolacu să dea telefon la ministrul de Finanțe pentru a rezolva problema restanțelor către Termoenergetica.

UPDATE: Replica lui Marcel Ciolacu la cererea primarului Capitalei de a-l suna pe ministrul de Finanțe pentru a rezolva problema de la Termoenergetica nu a întârziat să apară.

„Vorbesc cu ministrul Finanțelor în fiecare zi, fiindcă sunt interesat de evoluție. Nu m-a dus capul până acum să îl sun să-i cer să-i plătească datoriile lui Nicușor Dan. Cei care l-au propus pentru această funcție și l-au susținut, îi invit să iasă frumos la televizor să spună noi l-am susținut, dar am cam greșit. Dar are dna Clotilde excedent bugetar substanțial și poate să-l împrumute”, spune Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

Nicușor Dan a fost întrebat mai devreme cum comentează declarația liderului PSD, care a spus că îi „pare rău de bucureșteni, a picat așa o năpastă pe capul lor să îl aibă pe Nicușor Dan primar”.