VIDEO | Președintele lui Joe Biden este Donald TRUMP / Biden îl numește pe rivalul său „președinte în exercițiu”

Publicat: 29 01. 2024, 16:42

This browser does not support the video element.

Nicio ieșire publică fără derapaje verbale, poticneli de logică și gafe monumentale. Joe Biden a comis-o din nou la un eveniment electoral al democraților în Carolina de Sud.

Noua gafă l-a aruncat în ridicol a stârnit valuri de batjocuri la adresa președintelui american. Referindu-se la economia, pe care „încearcă să o construiască”, Biden a menționat o afirmație a rivalului său politic, Donald Trump, pe care l-a numit „președinte în exercițiu”.

Consumatorii americani se confruntă cu o încredere reală în economia pe care o construim. Să vă spun cine mai observă asta. Donald Trump. Ați văzut ce a spus recent … că vrea să vadă economia prăbușindu-se anul acesta? Un președinte în exercițiu, a spus Biden.

Președintele a adăugat că Trump „știe” că economia SUA este „bună și puternică și din ce în ce mai puternică”.

De asemenea, în același discurs, Biden l-a catalogat pe Trump drept un „învins”, afirmând că rivalul său republican a „refuza” să viziteze un cimitir din Franța în onoarea soldaților americani căzuți.

Și s-a referit la acești eroi, și citez, ca fiind fraieri și ratați. El chiar a spus asta! Cum îndrăznește să spună asta? Singurul învins pe care îl văd este Donald Trump, a spus Biden.

Cea mai nouă gafă a lui Biden a venit imediat după ce o nouă împiedicare la o fabrică de bere din Wisconsin, unde l-a numit pe Trump „profesor” în loc de „predecesor”.

A fost un discurs care a lăsat lumea într-o confuzie totală, după seria de fraze incoerente și cuvinte balmăjite.


CITEȘTE ȘI:

Vladimir PUTIN a devenit oficial candidat pentru alegerile prezidențiale / Dacă va câștiga, Putin va rămâne la Kremlin până în 2030

BIDEN, presat să atace Iranul după moartea militarilor americani în Iordania/Reacție promptă a Teheranului