Violeta Alexandru este noul preşedinte PNL Bucureşti

Publicat: 08 02. 2020, 16:04
Actualizat: 08 02. 2020, 16:13
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru

Violeta Alexandru a fost desemnată preşedintele PNL Bucureşti, cu 920 de voturi pentru numirea sa şi cu 10 voturi împotrivă. „A venit momentul oamenilor buni să schimbe Bucureştiul”, a spus aceasta.

„Nu există pentru mine mândrie mai mare alta decât să fiu colega voastră. Mie, acasă de când sunt mică, mi s-a spus mereu: nu fi rea, nu fi rea. Fii bună, fii blândă, fii înţelegătoare, fii respectuoasă, atentă la oamenii din jurul tău, nu fi rea. A venit momentul oamenilor buni să ajungă în poziţii cheie şi să schimbe Bucureştiul spre binele tuturor. Cred în voi, suntem o forţă”, le-a spus Violeta Alexandru colegilor din PNL, potrivit Mediafax.

Alegerile s-au desfăşurat la Palatul Parlamentului.

În urma centralizării voturilor, situaţia este următoarea: 920 de voturi pentru, 10 împotrivă şi 11 – nule.

„Am crezut că greu voi găsi un om care să muncească mai mult decât mine şi cu toate astea am găsit: Violeta Alexandru” a afirmat Ludovic Orban sâmbătă, în discursul ţinut la conferinţa de alegeri a PNL Bucureşti. El a lăudat-o pe Violeta Alexandra pentru „capacitatea de dialoga, de a înţelege şi a lua decizii” în relaţia cu societatea civilă, pentru empatia de care dă dovadă.

Violeta Alexandru este, în prezent, ministrul Muncii demis în urma moţiunii de cenzură.