Vlad Voiculescu, despre contrele cu premierul Cîțu: „Intoxicări de presă. Nu a existat niciodată o ceartă între mine și premier”

Publicat: 05 02. 2021, 14:18
Vlad Voiculescu, despre contrele cu premierul Cîțu: „Intoxicări de presă. Nu a existat niciodată o ceartă între mine și premier” / Sursă FOTO: Alexandru Dobre - Mediafax Foto

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a susținut vineri, 5 februarie, că între el și premierul Florin Cîțu nu a existat și nu există un conflict.

Vlad Voiculescu a precizat că nu i s-a cerut demisia, așa cum s-a vehiculat, și că toate acestea sunt doar „intoxicări de presă”.

Ministrul Sănătății: „Cu domnul Cîțu am o relație cât se poate de bună”

„Nu s-a pus în discuție ca cineva din Guvern să îmi ceară demisia. Cu domnul Cîțu am o relație cât se poate de bună, la fel de bună precum cea cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Sunt intoxicări de presă, ideea că un ministru s-ar certa cu alt ministru sau cu premierul țării”, a afirmat Vlad Voiculescu în cadrul conferinței de presă de vineri.

Vlad Voiculescu: „Nu a existat niciodată vreun conflict sau ceva care să semene a ceartă”

Totodată, ministrul Sănătății a susținut că până în prezent, între doi miniștri au existat doar disucții bazate pe respect și nu a fost nicio ceartă.

„Dacă fiecare vine cu propriile îngrijorări legitime, cu propria viziune asupra unui aspect care impactează viața publică, educația sau sănătatea națiunii, discuțiile sunt necesare, într-un cadru respectuos. Repet, nu a existat niciodată vreun conflict sau ceva care să semene a ceartă între oricare doi miniștri, respectiv între un ministru și premierul țării din acest moment”, a conchis Vlad Voiculescu.

Sursele liberale au susținut că Vlad Voiculescu a tevenit un factor major de tensiune în contextul în care în ultimele săptămâni au existat contre în cadrul coaliției de guvernare, potrivit digi24.ro.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a susținut vineri, 5 februarie, o conferință de presă alături de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, în care tema centrală a fost redeschiderea școlilor. Vlad Voiculescu a precizat că recomandă ca părințiii să semneze acordul de testare COVID pentru elevi cât mai repede, subliniind că vor exista teste antigen în școli.