Zgonea: Pe cetățeni nu-i interesează cine e șef la DNA

Publicat: 19 04. 2013, 21:15
Actualizat: 20 08. 2014, 08:27

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a afirmat, vineri, lacongresul PSD, că prioritatea partidului trebuie să fie guvernarea, că pe cetățeni nu îi interesează cine e șef la DNA sau ministru al Justiției, arătând că PSD nu trebuie să lase scandalurile să-l distragă de la ce are de făcut.

„Prioritatea noastră este guvernarea, păstrarea locurilor de muncă, venituri decente. Pe cetățeni nu-i interesează pe cine punem șef la DNA, ministru al Justiției. Toate aceste scandaluri nu interesează pe nimeni, pe ei îi interesează dacă au bani pentru întreținere, școli bune pentru copiii lor, spitale curate. Nu trebuie să lăsăm scandalurile să ne distragă de la ce avem de făcut”, a afirmat Zgonea.

El a arătat că este datoria PSD să răsplătească încrederea pe care oamenii i-au acordat-o.

Zgonea a menționat proiectele prioritare ale PSD, respectiv regionalizarea, modificarea Constituției, a legii electorale.

„Eu vreau ca, la finalul a patru ani de guvernare, fiecare dintre dumeavoastră să fie privit cu respect, să se spună că ne-am făcut treaba și că PSD este și va fi cel mai puternic partid din România”, a adăugat Zgonea.