Ziua retragerilor din Guvern, pe Facebook. Florin Jianu, ministrul Turismului: „Guvernul viitor va conține numai oameni politici”

Publicat: 13 12. 2014, 17:19

Decizia lui Victor Ponta de a include în noul Guvern numai miniștri înregimentați politic este confirmată de încă un membru al actualului Cabinet. După ministrul pentru Energie, Răzvan Nicolescu, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism, Florin Jianu, a anunțat că nu va mai face parte din noul Executiv care va fi trimis în Parlament luni. „Guvernul viitor va conține numai oameni politici. Eu nu sunt om politic”, a scris Jianu, pe pagina sa de Facebook, tactică de comunicare similară cu cea a colegului său de Cabinet.

Ministrul descrie și ce se va întâmpla cu portofoliul său, promis, la pachet cu Economia și Energia, unui membru al formațiunii lui Călin Popescu Tăriceanu. „Portofoliul IMM-urilor se va alipi la Economie și va fi condus politic. Nu m-a interesat și nu mă interesează nicio altă funcție, nu am alergat după niciuna, nu o voi face nici de acum înainte. Iar politica rămâne o problemă a cărei rezolvare, deși sunt matematician, îmi rămâne necunoscută”, arată, la plecare, Florin Jianu.


Sursa foto: Pagina de Facebook a lui Florin Jianu