Ponta, Dragnea și cu Ghiță vor pieri pe limba internetului. Voi credeți că tinerii din PSD nu au cont de Facebook?

Redactor:
Alex Livadaru
Ponta, Dragnea și cu Ghiță vor pieri pe limba internetului. Voi credeți că tinerii din PSD nu au cont de Facebook?
Oameni normali, cu vederi de centru stânga îi provoacă pe toți social democrații care sunt cinstiți, incoruptibili, decenți, să reformeze stânga.

Oameni normali, cu vederi de centru stânga îi provoacă pe toți social democrații care sunt cinstiți, incoruptibili, decenți, să reformeze stânga. Nu mai vor mincinoși, nu mai vor tupeiști, nu mai vor șmecheri care au contracte cu statul, nu mai vor hoți care strigă hoții. Nu mai vor ca pseudo-reforma să fie urlată de cei care au devenit miliardari sugând bani de la bugetul statului. Nu-i mai vor pe Victor Ponta, Liviu Dragnea și Sebastian Ghiță la butoane. Ei nu reprezintă stânga cu adevărat, ei nu sunt simbolurile unei social-democrații reale în România. Așa cum nu sunt nici baronii penali care conduc la Iași, Constanța, Olt, Dolj, Gorj, Satu-Mare sau Constanța. 
 
Știu foarte mulți oameni decenți, onești, care vor o stânga autentică și incoruptibilă. Pe care îi mână în lupta cu viața bunul simț, corectitudinea, ajutarea aproapelui. Și care nu se regăsesc în PSD-ul condus de cei trei. 
 
Vorbele unui profesor care a votat cu Iohannis, deși a pus ștampila pe PSD la multe tururi de scrutin, au valoare de manifest pentru toți cei care împărtășesc idei de stânga: „Ponta, Dragnea și Sebastian Ghiță vor pieri pe limba internetului, facebook-ului și pe tupeul lor. Voi credeți că tinerii din PSD nu au cont Facebook? Că nu au acces la internet? Credeți că tinerii PNL-ului sunt mai frumoși decât cei ai PSD-ului? Nu. Sunt la fel de tineri și de inteligenți și de cinstiți. Îmi spun studenții la cursuri. Problema nu e de stânga-dreapta. Nu le este rușine să fie social-democrați în gândire. Problemă e că PSD trebuie reformat, iar șefii și baronii de acum trebuie să părăsească partidul. La Iași, tineretul vorbește despre nunta faraonica a fiicei primarului Nechita, care a dat foarte prost în rândul activului de partid. Tinerii aceștia încep să prindă glas, să spună cu voce tare că șefii PSD strică imaginea unei doctrine de centru stânga reale. Credeți că ei vor corupți? Vor minciună? Nu vor. Revoluția în PSD tot pe Facebook și internet pornește”.
 
Ieri, am văzut un partid în derivă, condus de trei lideri cu viziune totalitaristă. Toată rușinea social democrației pățită de alegeri, în turul 2, e „rezolvată”, după o vacanță la Dubai, de 3 oameni: unul care a făcut ture-ture în România că să capete susținere, Liviu Dragnea. Și doi băieți care au plecat la zbenguială prin cluburile din Emirate.
 
Ca și la alegerile pentru Cotroceni, și în PSD, triadei Ponta-Dragnea-Ghiță tot de la internet i se va trage. E doar o chestiune de timp.

Patru transferuri stelare la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru i-a dat lovitura de graţie lui Gigi...
Doliu uriaș la Pro TV. Andreea Esca, răpusă de durere
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Anunț important pentru românii cu mașină pe benzină și motorină. Ce se întâmplă la pompă...
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
O familie din Iași s-a mutat în Zanzibar din cauza pandemiei: „Preţurile sunt chiar foarte...
Doliu uriaș la Pro TV. Andreea Esca, răpusă de durere
Ce a făcut Gigi Becali când a aflat că Anamaria Prodan e în stare gravă....
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Zeci de copii cu păr pe tot corpul. Ce gafă halucinantă au făcut medicii: se...
Horoscop chinezesc complet pentru 2021: Pe ce dată începe Anul Boului de Metal?
Actrița din Juno și Inception a devenit el. Cum arată după ce a dezvăluit că...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Care este cea mai căutată resursă din lume, care în ţara noastră există din belşug,...
Anda Adam și soțul ei au divorțat fără ca nimeni să știe?! Aceste detalii i-au...
Inchide