Andreea Raicu, revoltată după ce a fost acuzată că a primit bani ca să anunțe infectarea cu Covid-19 a mamei sale! Răspunsul categoric al vedetei – Galerie FOTO

Redactor:
Marius Olaru

Andreea Raicu nu a mai rezistat și a luat atitudine după ce a fost acuzată că a primit bani ca să anunțe infectarea cu Covid-19 a mamei sale! Vedeta s-a gândit să le răspundă celor care răspândesc teoria conspirației pe Internet, sătul să tot fie denigrată în comentarii.

Pe pagina personală de Facebook, Andreea Raicu duce un „război” cu cei care neagă pericolul și chiar existența noului coronavirus. Mai mult, vedeta n-a scăpat nici de injurii, iar comentariile răutăcioase la adresa ei s-au înmulțit, românii acuzând-o că a fost plătită să spună că mama ei are Covid-19!

Andreea Raicu, revoltată: „Mesajul meu este…”

Respect opinia tuturor şi mereu mi-am apreciat urmăritorii”, scrie Andreea Raicu înainte de a-i invita pe vizitatorii paginii sale de FB să caute alte subiecte în social media. „Îi rog pe toţi cei care aleg jignirea şi agresivitatea şi chiar lipsa umanităţii să dea unfollow acestei pagini”.

Andreea Raicu arată că a construit pe pagina ei „o comunitate de oameni interesaţi de respect şi compasiune faţă de semenii lor, lipsa bunului simţ nu îşi are locul pe această pagină şi nici injuriile la adresa mea sau la adresa celor care fac parte din această comunitate. Mesajul meu este unul sincer şi am ales să vă povestesc prin ce am trecut pentru că am considerat că avem cu toţii de învăţat”.

Cum s-a ferit Andreea Raicu de noul coronavirus

Vedeta arată că nu s-a infectat cu noul coronavirus, deşi s-a întâlnit cu mama ei în perioada în care ea contractase virusul Sars-CoV-2, doar pentru că a purtat masca tot timpul. În plus, a păstrat distanţa față de mama sa, respectând cu strictețe regulile impuse de autorități.

Şi o scurtă clarificare – pe ţoată perioada pandemiei, când m-am întâlnit cu mama, în spații închise, am purtat masca şi am păstrat distanţa. Mama a contractat virusul din altă parte, din păcate. Asta a însemnat o secundă de neatenţie. Înainte să fie testată pozitiv, când deja era purtătoare, dar niciuna dintre noi nu ştia, ne-am văzut de câteva ori. Amândouă am purtat mască tot timpul şi am încercat să menţinem distanţa. Cu toate că ea era purtătoare, eu nu am contractat virusul. De aceea menţionez cât de importantă cred că a fost purtarea măştii pentru a nu mă infecta”, scrie Andreea Raicu.

În încheiere, Andreea Raicu a ținut să facă și o „clarificare pentru cei care insinuează că am fost plătită să transmit acest mesaj şi să pretind că mama mea s-a îmbolnăvit: nu am niciun fel de argument să combat astfel de aluzii, vă las pe voi să analizaţi ce vă determină să ajungeţi să gândiţi aşa ceva!”.

Gigi Becali a început cumpărăturile de Black Friday. Cinci transferuri dintr-o lovitură la FCSB. Roş-albaştrii...
S-A SINUCIS! Din păcate, e știrea momentului în România
FOTO. Cum a ajuns să arate la 46 de ani Adrian Ilie, celebrul fotbalist din...
FOTO. Larisa Iordache, imagini incendiare pe Instagram! Cum arată gimnasta, la 3 ani de la...
Secretul bine ascuns din vila Elenei Ceaușescu. Cum își teroriza angajații. Viclenia ei nu avea...
Franţa, sub teroare. Trei morţi şi mai mulţi răniţi într-un atac cu cuţitul într-o biserică...
Atac într-o catedrală la Nisa, soldat cu trei morți. O victimă ar fi fost decapitată...
S-A SINUCIS! Din păcate, e știrea momentului în România
Unde a ajuns să trăiască azi tatăl Gabrielei Cristea. Vecinii evită să discute despre situația...
Un MILION de oameni au DISPĂRUT în condiții misterioase, dar altceva este mai ȘOCANT
EA a fost rivala Elenei Ceaușescu, pe care soția dictatorului o ura de moarte. Cum...
Concedieri MASIVE în România. O mare companie dă afară mii de angajați. Pandemia îi duce...
Moşii de Toamnă 2020 sau Sâmbăta Morţilor: Ce este bine să dai de pomană în...
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Care este meseria pe care o distruge noua invenţie a lui Bill Gates. Zeci de...
Andreea Marin a trecut prin clipe de groază. Nu o să îţi vină să crezi...
×
Inchide