• Publicat:
  • Actualizat:
Showbiz

APEL LA 112. Mama Biancăi Drăgușanu a reclamat că ginerele o agresează într-un parc din Capitală

APEL LA 112. Mama Biancăi Drăgușanu a reclamat că ginerele o agresează într-un parc din Capitală
Mama Biancăi Drăgușanu, apel la 112

Chiar de ziua ei Bianca Drăgușanu a avut parte de un moment extrem de tensionat. În urmă cu puține momente, mama vedetei a sunat la 112 și a anunțat că ginerele ei o agresează în parc.

Potrivit CANCAN.RO, în urmă cu puțin timp, mama vedetei a sunat la 112 și a anunțat că Alex Bodi o agresează. Din câte se pare, totul a început după o discuție mai aprinsă între cei doi. Musculosul s-ar fi enervat după reprosurile pe care le-ar fi primit din partea soacrei și ar fi avut un exces de furie. Potrivit martorilor, bărbatul a înjurat-o și ar fi sărit să o lovească pe mama Biancai.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit la Kanal D că Alex Bodi a fost prima persoană care a sunat-o de ziua sa, dar nu tocmai pentru a-i ura de bine, ci pentru a-i aduce reproșuri. Vedeta a izbucnit în plâns, în direct, din cauza faptului că soțul său a supărat-o fix de ziua sa de naștere. Bărbatul i-a făcut o scenă de gelozie din cauza unei fotografii pe carea aceasta a postat-o pe instagram, în care apare îmbrăcată cu un sacou roz. Alex Bodi i-a sugerat că este mult prea sexy și indecentă.

Continuarea pe Cancan.ro

Inchide