DRAMĂ. Doliu în lumea muzicii. Vedetă pop, moarte suspectă la 28 de ani!

Redactor:
Marius Olaru
DRAMĂ. Doliu în lumea muzicii. Vedetă pop, moarte suspectă la 28 de ani!
DRAMĂ. Doliu în lumea muzicii. Vedetă pop, moarte suspectă la 28 de ani! / Sursa FOTO: wikimedia.org

O nouă dramă lovește lumea muzicii pop. Unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți asiatici, Kim Jeong-hwan, cunoscut în Coreea de Sud sub numele de scenă Yohan, a murit la vârsta de doar 28 de ani,

Anunțul despre decesul fostului component al trupei TST (stilul K-pop) a fost făcut de casa de producție KJ Entertainment. „Ne pare rău să vă aducem la cunoștință cea mai nefericită veste. Pe 16 iunie, componentul trupei TST Yohan a părăsit această lume. Familia lui Yohan este în doliu”, este anunțul casei de producție.

Cauza decesului nu a fost anunțată, după cum notează The Guardian, dar presa sud-coreeană speculează intens după ce s-a aflat că Poliția anchetează moartea lui Yohan.

Vedetele K-pop, morți suspecte

Yohan este al treilea artist K-pop (pop sud-coreean) care moare în condiții suspecte, în ultimele luni.

Televiziunile din Coreea de Sud deja au început să facă dezbateri aprinse pe marginea acestui subiect. Se pune accent mai ales pe presiunea uriașă pe care o exercită reţelele de socializare și „internauții” asupra artiștilor K-pop.

În decembrie 2019, Cha In-ha (27 de ani) a fost găsit fără suflare în apartamentul pe care-l avea închiriat. Acest deces a survenit la doar câteva zile după o altă moarte suspectă, a cântăreței Goo Hara (28 de ani). Ambele vedete fuseseră ţinta unor atacuri personale pe Facebook și Instagram. Dar poate cel mai cunoscut caz este al lui Sulli (25 de ani), fostă componentă a trupei f(x). Despre ea, autoritățile cred că s-a sinucis, Sulli fiind o voce puternică și respectată în K-pop, care nu o dată a luat atitudine publică împotriva hărţuirii artiștilor în mediul online.

Revenind la Yohan, el a intrat în muzică în 2013, cu trupa NOM (No Other Man). Din 2017 a cucerit topurile împreună cu băieții de la TST, având mii de fani la toate concertele.

Inchide