Ela Crăciun, agresată de un șofer ride-sharing violent. Vedeta TV a sunat imediat la 112

Ela Crăciun, agresată de un șofer ride-sharing violent. Vedeta TV a sunat imediat la 112
Ela Crăciun / FOTO - Facebook
Publicat: 23/06/2022, 18:16
Actualizat: 24/06/2022, 08:59

O cursă de ride-sharing aparent normală s-a transformat în scurt timp într-un adevărat coșmar pentru Ela Crăciun. Pezentatoarea TV a fost supusă unui comportament de-a dreptul revoltător de către un șofer de la o cunoscută aplicație de transport persoane. O prezență calmă și caldă și mereu cu zâmbetul pe buze, Ela Crăciun reacționează pe măsură atunci când este victima unui șofer agresiv, care o pune în pericol.

„Am fost extrem de nervoasă, pentru că am ajuns să plătesc pentru niște servicii neonorate și chiar pentru abuzul la care am fost supusă. După ce am făcut comandă pentru o mașină, nu apuc să ajung la colțul străzii că am mutat telefonul de pe speaker, pentru a nu deranja. Nici mie nu îmi face plăcere ca cineva să îmi asculte convorbirile private. În același timp, șoferul a început să țipe la mine să închid difuzorul telefonului. După 3-4 minute, la finalul convorbirii mele telefonice, mi-am cerut scuze pentru incident, moment în care șoferul a luat foc. A început să pună o frână bruscă, a dat cu pumnii în volan, a vorbit extrem de urât, iar la prima intersecție oprește și mă dă jos din mașină. Am sunat la 112 și am reclamat prezența unui șofer periculos pe stradă”, a declarat Ela Crăciun, marcată de această situație.

Ela Crăciun / FOTO – Facebook

În situațiile de criză când, pur și simplu, nu poate fi prezentă în persoană pentru a-și lua fiica de la cursuri, celebra mămică apelează cu încredere la serviciile aplicației de transport persoane. Însă, gândul că fiica sa ar putea fi într-un real pericol, cu un asemenea șofer pe străzi, i-a dat fiori Elei Crăciun.

„Ce m-a supărat cel mai tare este faptul ca eu o aduc pe fiica mea acasă de multe ori, cu mașina furnizată de această aplicație. Am fost pusă în pericol de un om care nu și-a putut lăsa acasă problemele. Numai gândul că ar putea fi și ea în pericol, mă înspăimântă de-a dreptul”, a concluzionat Ela Crăciun.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult