DOLIU. Gabriel Cotabiță, mesaj emoționant după moartea mamei sale: „Era mândră de mine, m-a ținut de mână în momentele mele grele”

Redactor:
Gândul
DOLIU. Gabriel Cotabiță, mesaj emoționant după moartea mamei sale: „Era mândră de mine, m-a ținut de mână în momentele mele grele”
MESAJ EMOȚIONANT al lui Gabriel Cotabiță, după moartea mamei sale: „Era mândră de mine, m-a ținut de mână în momentele mele grele” (FOTO: Facebook)

Gabriel Cotabiță a anunțat, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, moartea mamei sale. Artistul deplânge dispariția sa, printr-un mesaj emoționant scris pe rețeaua de socializare.

„Va fi foarte greu să îmi revin, deși știu că trebuie. Va fi foarte greu să nu mai aștept telefonul de la ora 18, din fiecare zi. Mama mi-a fost tot timpul aproape, uneori pisăloagă, dar de fiecare dată bine intenționată. O iubire și un devotament totale. Și și-a tinut promisiunea… nu a plecat până nu m-a văzut aranjat cu toate. Știu că era mândră de mine și m-a ținut de mână în momentele mele grele.
Doresc tuturor să aibă parte de asemenea iubire.
Drum lin. Știu că te așteaptă toti ai tăi și vei fi bine primită!
Eu nu te voi uita niciodată! Odihnă ușoară!”, a scris Gabriel Cotabiță pe rețeaua de socializare.

Însuși artistul a trecut prin momente de cumpănă, în urmă cu cinci ani, când a suferit un stop-cardiac în timpul ce se afla la o sală de sport. Din fericire, și-a revenit miraculos, efortul doctorilor făcând adevărate minuni medicale.

Inchide