Record de audiență în prima zi de emisie din Orașul Faptelor Bune. Peste 1 milion de vizualizări și aproape 2 milioane de minute vizionate pe contul de Facebook Radio ZU

Redactor:
Gandul
Record de audiență în prima zi de emisie din Orașul Faptelor Bune. Peste 1 milion de vizualizări și aproape 2 milioane de minute vizionate pe contul de Facebook Radio ZU

Orașul Faptelor Bune, ediția 2020, a început cu adevărat, în forță. Organizat și în acest 2020 mai puțin prietenos, maratonul faptelor bune demonstrează pentru al 5-lea an consecutiv că empatia, grija, iubirea, mărinimia sunt litere de lege pentru românii din toată lumea.

Călătoria faptelor bune, maratonul emoțiilor, a început anul acesta cu drumul pe care l-au făcut Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma și Tea Teodorescu de la sediul Radio ZU până la sediul de anul acesta al Orașului Faptelor Bune, Hotelul InterContinental, la kilometrul 0 al Capitalei. Parcursul a fost transmis live pe toate platformele Radio ZU. Au fost momente emoționante în care participanții din trafic au salutat, au claxonat, au aplaudat startul maratonului faptelor bune.

Aproape 45.000 de unici și 300.000 de afișări

Succesul este demonstrat în cifre. Site-ul radiozu.ro a înregistrat cifre de audiență record, aproape 45.000 de unici și 300.000 de afișări. De asemenea, platforma visual radio de pe radiozu.ro, acolo unde a fost transmis live întregul drum, a înregistrat peste 110.000 de afișări, iar platforma Orașul Faptelor Bune, găzduită de radiozu.ro, a strâns peste 63.000 de afișări.

De asemenea, prima zi din Orașul Faptelor Bune 2020 a înregistrat peste 1.3 milioane de vizualizări și aproape 2 milioane de minute vizionate pe contul de facebook Radio ZU în mai puțin de 24 de ore. Rata de engagement este de asemenea frumos tradusă în cifre, bifând peste 300.000 de vizitatori activi. În plus, peste 3000 de oameni au devenit fani ai paginii de facebook Radio ZU în această primă zi.

Acest maraton al faptelor bune a reușit deja să ajungă la aproape 100.000 de euro bani strânși din donații

Acest maraton al faptelor bune a reușit deja să ajungă la aproape 100.000 de euro bani strânși din donații în primele două zile.  Din aceștia, 40.000 de euro au fost „dăruiți” în doar câteva ore lui Ianis, un băiețel de 4 ani și 8 luni, care cu acești bani își va „cumpăra” șansa la o viață normală. Urmărește povestea lui Ianis aici.

Cea mai frumoasă săptămână de radio din 2020 a început pe 16 decembrie. În această perioadă complicată, chiar și în anul care a fost cel mai greu pentru toată lumea, ZU duce mai departe misiunea Orașului Faptelor Bune!

„Suntem un radio de nebuni și vrem să-i facem pe oameni mai buni!”

Păstrând acest deziderat, cei 7 DJ-i Radio ZU au ales și anul acesta să se închidă în Orașul Faptelor Bune și să aducă aproape oamenii care au de unde de oamenii care au nevoie.

„Urmărește 7 zile din 7 Orașul Faptelor Bune. De la etajul 19 al InterContinental. Radio ZU se mută deasupra Bucureștiului ca să fie aproape de România. În 2020, nu putem să ne dăm mâinile. Dar putem să ne dăm inimile.”

Și anul acesta se poate oferi sprijin celor care au nevoie prin intervenții în direct pe radio, dar și prin donații în urnele poziționate în 65 de locații din peste 20 de orașe din țară, lista și harta acestora fiind disponibilă pe platforma campaniei. De asemenea, cei care vor să susțina cauzele din Orașul Faptelor Bune, au la dispoziție două conturi bancare, unul de Lei și unul de Euro. În plus, anul acesta donațiile pot fi făcute și prin PayPal.

Ca în fiecare an, întreaga campanie poate fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU

Cei care își doresc, pot alege direct din platforma Orașul Faptelor Bune dorințe ale celor care au nevoie, dorințe ce pot fi îndeplinite ușor prin intermediul paginii dedicate campaniei.

România, de bine e nevoie mereu! Ascultă Radio ZU! Urmărește 7 zile din 7 Orașul Faptelor Bune! În 2020, construim un oraș deasupra orașului!

Ca în fiecare an, întreaga campanie poate fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și poate fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante sunt transmise live și pe pagina de facebook a Radio ZU, dar și pe ZU TV.

Orașul Faptelor Bune este organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

 

 

Gigi Becali a anunţat că FCSB are un nou atacant. Basarab Panduru, dat pe spate...
Scandal (homo)sexual în showbiz-ul nostru. Cântărețul și-a părăsit soția pentru un bărbat
FOTO. Anamaria Prodan, în costum de baie! Aparițiile ei spectaculoase sunt de nota zece
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Numai Ion Țiriac putea face asta! Miliardarul a uitat două Ferrari într-un garaj și după...
Țara din Europa pe care toată lumea a uitat-o. Nu a primit nici măcar o...
Principalul consilier medical din Franţa: Noile tulpini de coronavirus echivaleză cu o nouă pandemie
BANCUL ZILEI – Cu nimfomana la psihiatru
Când am putea reveni la normalitate. Cele mai bune și cele mai negre scenarii
Scandal (homo)sexual în showbiz-ul nostru. Cântărețul și-a părăsit soția pentru un bărbat
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
Au DISTRUS totul în calea lor! Cel mai VECHI oraș din America, o MINUNE arheologică,...
Despre Mălina Olinescu se știa că s-a sinucis, dar acum s-a aflat adevărul! Mărturie BOMBĂ,...
Țări în care este interzis detectorul de radar. Lista completă din Europa
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Vestea ȘOC a momentului în România: Marea artistă A MURIT...
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Ce preziceau că se va întâmpla în 2021… oamenii din 1921. E incredibil câte dintre...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide