Selecționerul Răzvan Lucescu dă vina pe arbitrajul „revoltător” al brigăzii din Cehia

Redactor:
Gândul
Selecționerul Răzvan Lucescu dă vina pe arbitrajul „revoltător” al brigăzii din Cehia
Selecționerul Răzvan Lucescu s-a arătat revoltat de arbitrajul comisiei din Cehia care a oficiat meciul amical pierdut cu 2-3 în fața Ucrainei. „Nu am comentat arbitrajele, nu m-am plâns niciodată, dar ceea ce s-a întâmplat astăzi a fost revoltător"

Selecționerul Răzvan Lucescu s-a arătat revoltat de arbitrajulcomisiei din Cehia care a oficiat meciul amical pierdut cu 2-3 înfața Ucrainei. „Nu am comentat arbitrajele, nu m-am plânsniciodată, dar ceea ce s-a întâmplat astăzi a fost revoltător.Chiar acum patru zile am avut o discuție cu tata, discutam că e unmeci acasă, că au nevoie de victorie, și mi-a zis să mă aștept laun arbitraj ostil. Așa a fost, din păcate. Și-au bătut joc de muncaacestor băieți. Au fost multe măgării ale arbitrilor la aceastăpartidă. Afectează modul în care s-a pierdut, am avut jocul în mânăși au fost toate aceste măgării, care duc la frustrare”, a spusLucescu. Selecționerul spune că greșelile de arbitraj au venittocmai în momentele bune pe care „tricolorii” le-au avut în joc.”Am avut momente mai proaste, dar am avut și momente bune. Culmea ecă atunci când am avut momente bune am fost taxați. E un meciamical, din care rămânem cu lucruri frumoas, pot să apreciezevoluția lui Bilașco, mi-a plăcut foarte mult și Cociș, care a fostfoarte disciplinat tactic, a dat un plus de consistență, dedisciplină tactică”, a explicat el.

Lucescu, nemulțumit de atacanți

Selecționerul și-a exprimat nemulțumirea față de atacanți, careau recuperat multe baloane însă le-au pierdut cu ușurință: „Lobonța făcut greșeala de la primul gol, dar există și greșeala luiPitov. Nu vreau să critic atacanții, însă când trebuie să alergi casă recuperezi și în secunda următoare mingea este la adversar esteo risipă de efort și nu este normal”. Lucescu a mai spus că DanielNiculae nu ar fi trebuit să intre la pauză, însă acea schimbare afost impusă de cursul jocului, iar intrarea sa a adus mai multăconsistență în joc, atacantul reușind chiar să marcheze.

Markevici: „Am luat două goluri absurde”

Selecționerul Ucrainei, Miron Markevici, a declarat că naționalasa a învins o echipă bună, adăugând că golurile luate au fost unele”absurde”. „Acest joc a fost numai bun pentru cei aflați întribune, au fost destule emoții. A fost un meci intens: am deschisscorul, am fost egalați și conduși, apoi am revenit și am învins.Ambele echipe au jucat destul de bine. Avem nevoie de o defensivămai organizată. Am întâlnit o echipă bună, care știe ce să facă peteren. Sunt bucuros că am învins o astfel de echipă cum e România.Au jucat foarte atent în defensivă, conduși de Chivu. Am luat douăgoluri absurde”, a spus Markevici. Mijlocașul Evgheni Konoplianka(Dnepr Dnepropetrovsk), autorul golului de 2-2, a afirmat că acestmeci a fost un succes. „A fost o partidă grea, dar am câștigat înfața unei echipe foarte bune și puternice, care ne-a pus de multeori în dificultate”, a spus el.

Inchide