AMÂNAREA EURO 2020: „Oricum nu eram gata la timp”. Gură de oxigen pentru București

Publicat: 17 03. 2020, 16:21

O parte a consilierilor generali de la Primăria Capitalei spun că amânarea turneului Euro 2020 pentru anul viitor reprezintă o gură de oxigen pentru București, în contextul în care multe obiective nu s-ar fi realizat.

În primul rând este foarte bine că s-a amânat, pentru sănătatea noastră. Dar oricum nu am fi fost gata la timp cu toate obiectivele, nici cu linia de tren, nu cred că am fi fost gata nici cu stadioanele”, a precizat, pentru Gândul, Ana Ciceală, consilier USR.

Cătălin Deaconescu, consilier PNL, este de părere că obiectivele se vor finaliza până în vara lui 2021.

Este fără îndoială o gură de oxigen pentru Capitală această amânare. În acest fel vom finaliza și noi la timp tot ce trebuie făcut pentru organizarea unui astfel de eveniment atât de complex, și în ceea ce privește infrastructura stadioanelor, dar și cea pentru transport.

Consilierul PSD Honorius Circa vede altfel lucrurile.

Consider că oricum am fi fost gata la timp, cu presiune, cu toate obiectivele. Desigur, acum vom avea mai mult timp la dispoziție, le vom face și mai bine

UEFA a decis azi să amâne desfășurarea Campionatului European de Fotbal pentru anul 2021, tot în perioada 11 iunie – 11 iulie. Bucureștiul este unul dintre cele 12 orașe gazdă, iar pe National Arena se vor disputa 4 meciuri.