Antrenorul Nicolo Napoli, anchetat după ce a apărut pe o listă cu pariori

Publicat: 17 11. 2015, 17:17

„Nu am tolerat și nu vom tolera implicarea vreunei persoane din cadrul clubului înactivități legate de pariurile sportive. Am demarat o procedură internă pentru a lămuri situația domnului Nicolo Napoli. În urma discuțiilor purtate personal cu domnul Napoli, acesta a dezmințit categoric implicarea sa în activități legate de pariurile sportive. În plus, clubul a făcut o solicitare ONJN pentru a ne pune la dispoziție orice documente sau informații pe care această instituție le deține referitoare la participarea domnului Napoli la activități legate de pariuri sportive. La momentul încheierii procedurii interne demarate, rezultatele vor fi făcute publice și asigurăm totodată întreaga mass-media, suporterii echipei și iubitorii fotbalului de transparență și deschidere totală în aflarea adevărului”, a spus Florin Prunea.

Oficialul formației ieșene a mai precizat că are încredere totală în antrenorul Nicolo Napoli: „În același timp, conducerea CSMS Iași își exprimă pe această cale toată încrederea și sprijinul pentru domnul NicoloNapoli în munca desfășurată în cadrul clubului spre atingerea obiectvului deperformanță al echipei”.

Potrivit regulamentului FRF, jucătorii și antrenorii nu au voie să parieze.

Conform Gazetei Sporturilor pe lista Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc apare și numele antrenorului Flavius Stoican.