Bild: Schumacher a ajutat-o pe fiica unui prieten, înainte de accident

Publicat: 02 01. 2014, 16:49
Actualizat: 07 08. 2014, 23:44

Cotidianul Bild notează, joi, că fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a ajutat-o pe fiica unui prieten, căzută într-o zonă dintre două pârtii, înainte de accidentul de duminică, în care a fost rănit grav, relatează presa franceză.

Potrivit sursei citate, chiar înainte de a cădea, Schumacher ar fi ajutat-o pe fiica unui prieten și a ieșit în acest scop de pe traseul marcat. Schiurile lui Michael Schumacher s-au lovit de o piatră. Gremanul s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu partea dreaptă a capului de altă piatră. Patru minute mai târziu, când echipajul de salvare a sosit la fața locului, Schumacher era conștient. El era confuz, tâmpla dreaptă îi sângera și mai avea o rană ce se întindea până în spatele capului. Fostul campion și-a pierdut cunoștința în elicopterul cu care a fost transportat la spital.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în stațiunea Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene, iar miercuri atașatul său de presă, Sabine Kehm, a anunțat că starea germanului este stabilă.

Schumacher va împlini vineri 45 de ani.