Campionatul Mondial Fotbal Rusia 23 iunie 2018 Imaginile zilei

Publicat: 24/06/2018, 21:03
Actualizat: 04/07/2018, 12:49

Germania va trebui să marcheze mai multe goluri coreenilor în ultima rundă, decât vor marca suedezii unor mexicani calificați deja în optimi, altfel va pleca acasă. ProSport a făcut rezumatul zilei 10.

Într-un minut, șiFIFA ne prezintă emoțiile zilei.

Pe contul oficial de twitter al naționalei Germaniei a fost postată imaginea lui Toni Kroos, imediat după golul victoriei.

BBC Sports amintesc de gluma cu fotbaliștii germani, pe care să nu te bucuri că i-ai învins decât după ce îi vezi urcați în autocar. Și publică aceeași imagine.

Bucuria fanilor germani a fost subiect de reportaj pentru toată lumea.

Circa 2.500 GB de mesaje și imagini în care se făcea bășcălie de fotbaliștii germani, pregătite de publicare pe internet pentru eventuala eliminare de la Cupa Mondială, au fost șterse după golul lui Kroos din ultimul minut.

Toată naționala Suediei era masată în careu în ultimele secunde ale partidei, dar Kroos a găsit o fisură în zid.

Chiar dacă a pierdut, Suedia rămâne țara cu cel mai scăzut nivel al sărăciei, concediu de maternitate plătit, concediu de paternitate plătit, universități gratuite, creșe subvenționate, negocieri colective, păduri frumoase și lacuri.

Suedia s-a bucurat prea devreme de punctul „obținut”.

Desigur, a existat un pui de urs polar care a prezis victoria Germaniei împotiva Suediei.

Totuși, Suedia rămâne cea mai bună.

Câteva ore mai devreme, situația din grupa se tensionase după ce calificarea Mexicului a mai lăsat doar un loc spre optimi. Victorie previzibilă a mexicanilor împotriva Coreei de Sud (2-1), dar golul lui Son Heung-min din ultimul minut rămâne unul din cele mai frumoase de la turneul final.

The New York Times povestește cum au apărut accentele corecte din numele inscripționate pe tricourile fotbaliștilor mexicani.

Chicharito a marcat al 50-lea gol pentru națională în meciul cu Coreea de Sud și este al treilea mexican care reușește să înscrie la trei turnee finale mondiale.

Un fan al serialului The Simpsons amintește că, într-un episod difuzat în 1997, se vorbea despre finala Campionatului Mondial de Fotbal din 2018, dintre Portugalia și… Mexic. S-a terminat la egalitate

Un mexican din Florida promite că, dacă naționala țării lui va câștiga Cupa Mondială, o va face pe maică-sa bunică.

În Mexic, victoria de la Mondiale a coincis cu o mare paradă LGBT.

Goooool ! Mexicoooooo !

În acest context, primul meci al zilei a rămas în penumbră.O victorie previzibilă a celei mai în formă echipă a turneului final. Belgia a spulberat Tunisia, într-o partidă cu 7 goluri. Lukaku a marcat două dintre ele, egalându-l pe Cristiano Ronaldo, iar Batshuayi nu s-a lăsat până nu a dat și el unul.

Reacția unui tânăr suporter la cascada de goluri a naționalei Belgiei.

Cronica unui meci plin de goluri.

Romelu Lukaku pare a fi liderul echipei belgiene.

Și o galerie foto cucei mai frumoși suporteri de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia:

suporter mexic

suporteri tunisia

suporter belgia

suporter mexic

suporteri suedia

suporter tunisia

suporteri germania

suporter mexic

suporteri tunisia

suporter germania

suporteri

suporter tunisia

suporter mexic

suporter belgia

suporter mexic

suporter mexic

Foto: Hepta