Cât primesc jucătorii de la Galatasaray pentru o victorie în meciul cu CFR Cluj

Publicat: 04 11. 2012, 19:46
Actualizat: 05 02. 2019, 22:55

Conducerea clubului Galatasaray a decis ca jucătorii să fie recompensați cu suma totală de un milion de euro în cazul unei victorii în meciul cu CFR Cluj, programat miercuri, în grupa H a Ligii Campionilor, informează presa turcă.

Potrivit cotidianului Fanatik, ar exista informații că propunerea ar fi venit din partea tehnicianului Fatih Terim, banii urmând să fie cei primiți de la UEFA în cazul unei victorii.

Ensonhaber.com scrie că suma este una apropiată de un milion de euro și că oficialii clubului pregătesc acești bani ca urmare a unei hotărâri a președintelui Unal Aysal.

Fostul fotbalist al echipei Galatasaray, Bulent Korkmaz, a declarat sâmbătă că pentru gruparea din Istanbul meciul de miercuri cu CFR Cluj este cel mai important din acest sezon, fiind decisiv în privința șanselor de trecere de grupele Ligii Campionilor.

Campioana României, CFR Cluj, a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susținut la 23 octombrie, în deplasare, în compania echipei Galatasaray Istanbul, contând pentru etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor. Cele două formații se vor mai întâlni miercuri, de la ora 21.45, la Cluj-Napoca.