Ce îi transmite Anghel Iordănescu lui Mirel Rădoi. „Am apreciat că Steaua s-a calificat, dar…”

Publicat: 24 07. 2015, 13:16
Actualizat: 04 08. 2015, 11:36

„Am apreciat că Steaua s-a calificat, chiar dacă s-a calificat chinuit e o performanță și sunt sigur că echipa va crește. De altfel personal zic eu că Mirel Rădoi a făcut o treabă bună la pauză atunci când a reușit să-i remotiveze pe jucători, de la 2-0 a făcut 2-2, și am încredere în el. Dacă altă dată aveam 7-9 jucători în lotul echipei naționale în momentul de față, cu nouă politică a clubului, și îl înțeleg și pe domnul Becali, nu știu dacă vom putea convoca mai mult de 4-5. Sunt foarte mulți jucători străini în primul 11 al Stelei”, a declarat Anghel Iordănescu.

Echipa Steaua București s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, deși a fost învinsă, miercuri, pe Arena Națională, cu scorul de 3-2 (2-0), de formația slovacă AS Trencin, în manșa secundă a turului doi preliminar al competiției.

Antrenorul echipei naționale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, și președintele FRF, Răzvan Burleanu, au plecat vineri la Sankt Petersburg, unde vor participa sâmbătă la tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.