Ce măsuri anunță Gigi Becali dacă FCSB ratează titlul de campioană și în acest an? „Eu dau banii mei la fotbal?”

Publicat: 15 05. 2022, 14:41
Gigi Becali / Sursă Foto: ProSport

După ce FCSB a remizat în fața celor de la FC Voluntari, scor 2-2, gruparea „roș-albastră” poate rata titlul de campioană și în acest sezon, dacă CFR Cluj câștigă împotriva Universității Craiova.

Ultimul an în care formația „roș-albastră” a reușit să obțină titlu de campioană este 2015, iar de atunci nu și-a atins principalul obiectiv al sezonului, în ciuda investițiilor făcute de patronul Gigi Becali, relatează Digi Sport.

După finalul partidei cu Voluntari, Gigi Becali a făcut primele declarații, în care a contestat una dintre deciziile luate de antrenorul Toni Petrea la meciul cu ilfovenii și a dezvăluit care este planul său dacă FCSB ajunge la șapte ani fără trofeul de campioană al Ligii 1.

„Tavi Popescu nu trebuia schimbat, fără Tavi Popescu nu putem câștiga. Jucătorii noștri au emoții, trebuie jucători cu maturitate la meciul ăsta. Dacă nu iau titlul, vedem ce jucători mai dăm, care termină contractul, și la revedere. Nu mai iau niciun jucător, facem imediat și la Academie și peste tot. Tăieri peste tot, eu dau banii mei la fotbal? Azi am primit una dintre cele mai mari lecții din viața mea. Nu știu dacă pot să mă schimb, că așa sunt făcut, să iubesc oamenii și să am încredere în oameni”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club.

Pregătiri pentru o partidă decisivă

Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova, spune că echipa lui are propria strategie în acest final de sezon în care FCSB și CFR Cluj se luptă pentru titlul de campioană, arată Pro Sport.

FCSB s-a împiedicat de FC Voluntari pe Arena Națională, 2-2, și le-a oferit celor de la CFR Cluj șansa de a deveni campioni încă de duminică seara, cu o etapă înaintea finalului de sezon. Ardelenii au nevoie de victorie în meciul cu Universitatea Craiova pentru a fi siguri că rezultatul întâlnirii din ultima rundă, cu FCSB, nu mai contează.

CFR Cluj joacă împotriva Universității Craiova duminică seara, de la 21:30.